PAVLE MARČINKOVIĆ novi je igrač Cedevite Junior, objavio je u subotu zagrebački košarkaški klub. Iskusno 32-godišnje krilo dolazi u redove Vitamina nakon što je prošlu sezonu proveo u svom rodnom Zadru. Uz Zadar u dosadašnjoj karijeri je igrao za Zagreb, Cibonu i Split. Kao član Žutih je u sezoni 2018./2019. bio izabran za MVP-ja HT Premijer lige.  

“Sretan sam što smo postigli dogovor s Cedevitom Junior. Dolazim u ekipu koja je dosta mlada i ima puno potencijala i kod trenera kojeg jako dobro poznajem. Cedevita Junior je klub koji je na vrhunskom nivou, ima odličnu organizaciju i uvijek ima dobru selekciju mladih igrača. Veselim se izazovima u novoj sezoni”, istaknuo je Marčinković.

“Radi se o jednom iskusnom reprezentativcu koji je kroz svoju karijeru pokazao da ima dobru radnu etiku koju će prenositi našim mladim igračima. Pavle je igrač koji može puno donijeti našoj mladoj ekipi s njegovim iskustvom, da nauče od igrača koji je puno toga prošao.

On je odličan igrač koji će sigurno pridonijeti našoj momčadi. Zadovoljni smo s ovim potpisom jer znamo što ćemo dobiti s njim i što će on značiti za našu mladu ekipu”, nadovezao se trener Damir Mulaomerović, koji je Marčinkovića u zadnji tren prekrižio s konačnog popisa igrača koji su otišli na Eurobasket.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.