KRUNOSLAV SIMON novi je član Cedevite Junior, objavio je danas zagrebački klub. Bivši hrvatski reprezentativac, koji se nakon Eurobasketa oprostio od reprezentacije, tako se nakon deset godina vratio u rodni Zagreb i ugovor s Cedevitom potpisao je na godinu dana.

“Odlučio sam karijeru nastaviti u jednom od zagrebačkih klubova. Odluka nije bila laka, ali sam na kraju odabrao Cedevitu Junior jer mislim da je klub vrhunski uređen, da je u klubu dobra atmosfera i rade puno s mladim igračima. Ja se nadam da s mojim iskustvom mladim igračima mogu pomoći i da budemo što bolji. Ja sam sretan što se priključujem Cedeviti Junior, sigurno je to klub koji ima ambicije, ambicije imam i ja, iako imam 38 godina”, rekao je Simon.

Profesionalnu karijeru započeo je 2002. i deset godina je igrao u KK Zagrebu s kojim je 2011. osvojio Prvenstvo Hrvatske. Godinu dana kasnije otišao je u Unicaju, pa u Kuban, da bi 2015. potpisao za Milano. U Italiji je osvojio prvenstvo i dva kupa i 2017. je prešao u Efes.

S turskim velikanom je ove i prošle godine osvojio dva uzastopna naslova prvaka Europe uz dva naslova prvaka Turske. Nakon što je otišao iz Istanbula, Efes je u znak zahvalnosti umirovio njegov dres s brojem 44.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.