Već dugo vlada neizvjesnost oko toga hoće li nekoć prvi igrač svijeta, srpski tenisač Novak Đoković, moći nastupiti na posljednjem Grand Slamu sezone, US Openu. Vlada SAD-a zahtjeva da svi koji dolaze u njihovu zemlju budu cijepljeni protiv koronavirusa, a dobro je poznato da “Nole” nije cijepljen, niti se namjerava cijepiti.

No, Novak bi na kraju mogao nastupiti na popularnom turniru. Pričalo se o tome zato što su ga podržali mnogi senatori i kongresnici u vrijeme kada je i predsjednik Joe Biden imao korona virus. Konačna odluka političara o Novakovom nastupu još uvijek nije stigla do medija, a čini se kako Novak ne gubi vrijeme nego trenira za najveći američki teniski turnir.

Đokovića su nedavno kamere snimile kako trenira na vanjskoj tvrdoj podlozi u akademiji svog prijatelja Janka Tipsarevića, a sada je u javnost isplivala još jedna snimka.

‘Nole trenira kao Rocky’

Novak na njoj nije na teniskom terenu, već na ulici gura skupocjeni automobil Porsche 911 GT3 koji je težak preko tonu i pol, a cijena mu se kreće oko 170 tisuća eura.

“U međuvremenu u Crnoj Gori. Đoković na treningu. Nole trenira kao Rocky”, stoji u opisu videa.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.