BRAZILSKI vratar Bruno Fernandes Goleiro (38) 2013. godine osuđen je na 22 godine zatvora jer je dokazano da je tadašnju djevojku Elizu Samuidu ubio i bacio psima da je pojedu. Goleiro sada ima novi posao. Prema pisanju brazilskih medija, osuđeni ubojica postat će mentalni trener i tako se posvetiti radu sa sportašima i momčadima.

Pušten iz zatvora

Podsjetimo, nakon što je odradio šest godina i sedam mjeseci zatvorske kazne, njegovi odvjetnici podnijeli su peticiju zbog spore obrade žalbenog zahtjeva. Peticiju je odobrio ministar Marco Aurelio Melo i Goleiro je pušten iz zatvora te čeka na žalbu. Nakon izlaska na slobodu dobio je niz ponuda, a prihvatio je odlazak u Bou Sport. Žalba majke ubijene djevojke nije prošla i on je ostao na slobodi. 

Uživa u kućnom pritvoru

Brazilski sud je u travnju 2017. naredio njegovo novo uhićenje pa je ponovno bio zatvoren. U srpnju 2019. je pušten iz zatvora i sada kaznu odrađuje u poluotvorenom programu, gdje može raditi ili trenirati preko dana, a noći mora provoditi u kućnom pritvoru. Cilj programa je da se zatvorenik svake noći vraća u zatvor, no neadekvatni objekti u zatvoru Varginha doveli su do toga da Goleiro uživa u kućnom pritvoru.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.