LYON I Ajaccio od 21 sat igraju utakmicu kojom otvaraju novu sezonu Ligue 1, a susret je već u 27. minuti obilježio potez golmana francuskog velikana. Anthony Lopes uspio je već u tako ranoj fazi susreta zaraditi direktan crveni karton koji, naravno, znači isključenje.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ PREKRŠAJ LOPESA

Nakon jedne duge lopte kojom je prebačena obrana Lyona, napadača Ajaccioa Mounaim El Idrissy trčao je prema Lopesu s ciljem da na rubu kaznenog prostora osvoji loptu, ali u tom nije uspio jer ga je golman Lyona nokautirao vrlo grubim prekršajem nakon što je ušao u kazneni prostor.

Kazneni udarac i crveni karton zbog grubog starta

El Idrissy je pao nakon žestokog sudara i ostao ležati, a sudac je odmah izvadio crveni karton i isključio golmana domaće momčadi. Lopes se žalio na tu odluku, njegovi suigrači su protestirali, ali nisu uspjeli promijeniti po svemu opravdanu odluku suca. 

Da stvari budu gore za Lyon, koji je do tog trenutka vodio 2:0 golovima Tetea i Alexandrea Lacazettea, suđen je i kazneni udarac koji je nekoliko minuta kasnije, kad su se smirile tenzije, bez većih problema realizirao Thomas Mangani. Zamjenski vratar Lyona, Remy Riou nije ga uspio zaustaviti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.