AJAXOVA legenda Marco van Basten smatra da Manchester United griješi kad za Antonyja troši ogroman novac kako bi ga doveo iz nizozemskog velikana. Ajax je nekoliko puta odbijao Unitedove ponude, tako i onu od 90 milijuna eura za svog igrača. Dogovor je postignut za iznos od 100 milijuna eura, a to je, smatra Van Basten, previše za 22-godišnjeg krilnog napadača.

Antony je prije samo dvije godine stigao u Ajax iz Sao Paula, a taj transfer je iznosio 15.75 milijuna eura. Za nizozemski klub odigrao je 82 utakmice, postigao 24 gola i podijelio 22 asistencije i trenutačno se očekuje službena objava njegovog transfera.

Postat će njime drugi najskuplji igrač u povijesti Uniteda, odmah do Paula Pogbe kojeg je klub s Old Trafforda otkupio od Juventusa za tadašnji svjetski rekord od 105 milijuna eura, uz mogućih pet milijuna eura bonusa više.

“Vrijedi li Antony 100 milijuna eura? Ne, niti približno. Nije se još toliko dokazao. Naravno, odigrao je nekoliko dobrih utakmica, ali njegova učinkovitost u prošle dvije godine nije bila velika”, rekao je Van Basten.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.