Arb Manaj novi je igrač Slaven Belupa. Napadač rođen u kosovskoj Klini 23.7.1998. godine potpisao je dvogodišnji ugovor uz mogućnost produženja, a pravo nastupa imat će od utakmice s Osijekom. Manaj je igrao za kosovske klubove KF Dukagjina i KF Trepca za koje je u 52 utakmice postigao 24 pogotka te turske drugoligaše Keciörengücü, Balikesirspor, Bandirmaspor za koje je u 48 nastupa postigao 18 pogodaka.

Valja istaknuti i podatak da je za reprezentaciju Kosova skupio tri nastupa, od kojih dva u lipnju prošle godine, i jednom zatresao mrežu. “Sretan sam što sam potpisao ugovor sa Slaven Belupom. Znam sve o ligi i klubu. Pričao sam puno s Hoxhom s kojim sam već igrao u mladim reprezentacijama Kosova tako da mi je manje-više sve objasnio”, rekao je Manaj pa dodao:

“Vjerujem da ću se brzo prilagoditi momčadi i da ću joj svojim igrama pomoći da ostvari što bolje rezultate. Već neko vrijeme treniram s momčadi i sada su napokon sve ‘tehnikalije’ gotove pa se mogu u potpunosti posvetiti nogometu”, rekao je po potpisu ugovora Manaj.

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.