Do kraja prijelaznog roka je ostalo još samo nekoliko dana, a sapunica o odlasku Cristiana Ronalda još se nije završila. Gazzetta dello Sport piše kako je Ronaldo voljan doći u Napoli jer mu taj klub daje mogućnost igranja u Ligi prvaka. Podsjetimo, Manchester United je prošle sezone izborio tek nastup u Europa ligi, a Portugalcu se ne sviđa mogućnost igranja u drugorazrednom europskom natjecanju. 

U ovoj priči moglo bi biti nešto jer United je itekako zainteresiran za Napolijevog nigerijskog napadača Victora Osimhena, čija je vrijednost najmanje 100 milijuna eura. Gazzetta piše da će United pojačati pritisak za dovođenje Nigerijca ako ne uspije dovesti Antonyja iz Ajaxa (Fabrizio Romano tvrdi da je Brazilac novi član Uniteda). Antony je jasno dao do znanja da želi otići iz Ajaxa i pridružiti se bivšem treneru na Old Traffordu, dok je Osimhenov agent demantirao da je postojao bilo kakav kontakt između njegovog klijenta i Manchester Uniteda.

Trener Napolija Luciano Spalletti nije isključio dolazak Ronalda kad su ga u subotu navečer pitali o tome, ali je priznao da postoji rizik od gubitka Osimhena.

“Ako me pitate bih li želio raditi s Ronaldom, kažem vam da nijedan trener na svijetu ne bi rekao ne. Što se tiče Osimhena, kako je rekao njegov agent, koliko znam nema pregovora. Razgovarao sam s predsjednikom Aureliom De Laurentiisom. Rekao mi je da nije dobio nikakvu ponudu, tako da ostanimo što je moguće realniji i uzmimo u obzir samo stvari koje se mogu dogoditi. S igračem kao što je Osimhen, koji je tako talentiran, znamo da postoji stalni rizik da će se neki bogati vlasnik diljem svijeta probuditi ujutro i odlučiti ga kupiti, a to uključuje i klub poput Manchester Uniteda.”
 

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.