Ivan Čupić je bio ključan u dovođenju jednog od najzvučnijih pojačanja Zagreba u posljednjih nekoliko sezona. Njegov bivši suigrač, Rus Timur Dibirov, legenda ruskog rukometa, peti strijelac Lige prvaka u povijesti, obukao je dres Zagreba i za RTL Sport poručio: Želim da za klub navijaju kao za reprezentaciju!

Jedno od najzvučnijih Zagrebovih pojačanja u posljednjih nekoliko sezona. Trofejni legendarni Rus Timur Dibirov popunit će prazno mjesto na lijevom krilu, nakon odlaska reprezentativca Davida Mandića. Iako mu je 38 godina, ne misli stati, s hrvatskim prvakom ima velike planove, u Hrvatskoj i Europi.

“Ne mislim na godine nikako zato što volim sport, volim rukomet i svakaka godina nakon 35 mi je zadnja. Nitko ne može reći kad ću završiti karijeru” – rekao je.

SEHA ligu s Vardarom u kojemu je proveo devet godina, dvostruki je europski prvak s makedonskom momčadi i peti najbolji strijelac u povijesti Lige prvaka. Vardar ove sezone ne igra Ligu prvaka, odlazak je bio neminovan.

“Htio bih da vratio publiku na tribine, kao što u Hrvatskoj svi navijaju za reprezentaciju tako bi u Zagrebu svi trebali navijati za rukometni klub”

I tako se pridružio bivšim suigračima iz Makedonije, crnogorskom topniku i jednom od najboljih vanjskih igrača svijeta Vuki Borozanu te Ivanu Čupiću. PPD je nedavno doveo i Slovenca Aljaža Panjtara i Srbina Milana Milića, a tu su i prekaljeni Musa i Gojun.

Upravo se čita

Upravo se čita

“Kad me Čupić zvao i sve mi objasnio skužio sam da bi htio da budem dio ovog projekta, nije dosta samo da budeš jak na papiru. Da je sve tako lagano svake bi godine pobjeđivali Barcelonu PSG i Kiel”.

Roster Zagreba dobro je posložen, idealan spoj mladosti i iskustva, a uz ponajbolje lijevo krilo proteklog desetljeća – postaju vrlo opasna ekipa.

Source: rtl.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.