MARKO PJACA je korak do povratka u Dinamo, objavio je nešto malo nakon ponoći talijanski novinar Nicolo Schira koji najviše piše za Gazzettu dello Sport i poznat je kao jedan od talijanskih novinara koji najpodrobnije prate događanja na tržištu igrača.

O ovome poslu se špekuliralo i ranije, puno se pisalo o tome da bi Pjaca mogao napustiti Juventus jer ga se talijanski velikan i želi riješiti, a sada su stvari ipak jako blizu toga da postanu i formalne. Ranije se spominjala Sampdorija, ali očito je Pjaca odlučio da je izlog Lige prvaka puno primamljiviji.

Postao je igrač-slučaj

Podsjetimo, kad je u ljeto 2016. godine otišao iz Dinama u Juventus, Marko Pjaca trebao je biti buduća zvijezda slavnog torinskoga kluba. Predviđala mu se velika karijera, počeo je skupljati minute, a onda je na prijateljskoj utakmici Estonije i Hrvatske pokidao križne ligamente u desnoj nozi.

Nakon gotovo godinu dana pauze vratio se i Juve ga je do kraja sezone 2017./2018. posudio Schalkeu. Tamo je igrao solidno i vratio se u Juventus koji ga je potom posudio Fiorentini u kojoj su mu na treningu u ožujku 2019. otišli ligamenti lijevoga koljena.

Kad se oporavio, otišao je na posudbu u Anderlecht, pa u Genou da bi prošlu sezonu proveo u Torinu kod Ivana Jurića. Velika karijera u Juventusu je propala, Pjaca je nestao s radara hrvatske reprezentacije, a Juventus nije znao što bi s njim. Dinamo, čini se, zna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.