IZA NAS je 10. kolo HNL-a u kojem smo gledali niz uzbudljivih utakmica, a najviše interesa pobudila je utakmica Hajduka i Istre na Poljudu. Dijelom zato što je utakmica završila remijem 2:2 i kiksom Hajduka, a dijelom i zbog dvije sporne sudačke odluke.

Nikola Kalinić ozlijedio je kvadriceps u duelu s Maurom Perkovićem u Istrinom kaznenom prostoru nakon samo 13 minuta utakmice, a Patrik Kolarić odlučio je da ne treba dosuditi penal. Mario Strahonja je u emisiji Stadion rekao kako je to bio čisti jedanaesterac i da je tu VAR morao reagirati, a s njim se složio i Draženko Kovačić, član Sudačke komisije HNS-a, koji je gostovao u emisiji Studio HNL na MaxSportu.

Neslaganje oko jedne sporne situacije

Ipak, oko jedne situacije se Strahonja i Komisija ne slažu. Na kraju utakmice je Antovski išao sam na vratara Hajduka Kalinića, ali ga je Krovinović uspio zaustaviti uz kontakt. Strahonja je u emisiji rekao da je to trebao biti penal, ali Komisija se ne slaže.

“Dva igrača, jedan uz drugog, u borbi za poziciju. Ovdje se vidi iskorak igrača Istre u putanju igrača Hajduka. Stav komisije je da nema kaznenog udarca”, rekao je Kovačić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.