HAJDUK i Istra odigrali su 2:2 u 10. kolu SuperSport HNL-a. Utakmicu je sudio Patrik Kolarić i prema mišljenju sudačkog eksperta Marija Strahonje napravio dvije velike pogreške. Prva je da nije dosudio jedanaesterac za Hajduk nakon duela Nikole Kalinića i Maura Perkovića. 

“Ovdje je sve potpuno jasno. Devet od deset sudaca bi u ovoj situaciji odmah pokazalo na bijelu točku, a onda bi se u toj 10. VAR trebao javiti. Kalinić je došao prvi do lopte, igrač Istre ga je sapleo i to je apsolutno prekršaj za kazneni udarac. VAR soba se morala javiti”, rekao je Strahonja iznenađen što se Zdenko Lovrić i Goran Pataki nisu oglasili iz VAR sobe.

U 96. minuti je oštećena, smatra Strahonja, Istra. Filip Antunovski je bio u kontranapadu, a srušio ga je Filip Krovinović. 

“Na prvu je vidljivo da nije ništa sporno. Međutim, napadač je došao ispred igrača, kontrolirao loptu, a onda dolazi saplitanje koje je narušilo koordinaciju pokreta. Ovo Kolarić nije mogao sam vidjeti. Ja bih se usudio reći da je i ovo kazneni udarac.”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.