SRPSKI voditelj Mile Ilić u svom je podcastu ugostio košarkaškog izbornika Srbije Svetislava Pešića, koji je imao emotivan istup. Čovjek koji je Njemačku odveo na krov Europe, a SRJ do europskog i svjetskog zlata, strahuje da srpska košarka ne doživi sudbinu hrvatske. 

”Sad smo imali sastanak s klubovima u Savezu. Sa Zvezdom, Partizanom, predsjednik, direktor, generalni menadžer, svih pet klubova u ABA ligi. Ja sam rekao, nije ovo moja reprezentacija ili reprezentacija Aleksandra Vučića, ovo je reprezentacija vaša, odnosno naša. I sada kada se završila liga, sve zastave koje postoje, crveno-bijele, zeleno-bijele, ove roza kao kod Mege, crno-bijele, sve te zastave se ujedinjuju u jednu, a to je srpska zastava”, rekao je Pešić, na što mu je voditelj rekao: ”Tako bi trebalo biti.” To je raspalilo Pešića.

”Ne, tako mora biti. Mile, ako toga ne bude… Dobro si me sada napalio ovim pitanjem. Ako toga ne bude, mi se sad smijemo i kažemo ‘Hrvatska’. Oni ne mogu osvojiti medalju, ne zna se, 20 godina (od 1995., op. a.). Od Grčke, Atene, sjećaš se. Sve će to biti ovdje. Prema tome, ti, zašto mene pitaš za zlatnu medalju, ja sam je već osvojio. Hajde vi sada osvojite. Eto, ja sam došao pomoći da osvojite i vi, ali ja sam je već osvojio, meni ne treba zlatna medalja. Ja preuzimam apsolutnu odgovornost. Ali i ti si bio igrač, jedan ne može napraviti momčad, ali jedan može razjebati kompletnu ekipu”, rekao je Pešić. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.