VEĆ smo pisali kako je akcija Ace Petrovića za spas Cibone propala. Prikupljeni novac će biti vraćen svima koji su donirali, a da će se dvostruki prvak ugasiti, izgledno je i zbog činjenice da je jedini igrač koji je čekao rasplet situacije pod Tornjem izgubio strpljenje. Roko Prkačin, najveći hrvatski košarkaški talent, odlučio je napustiti klub.

Želja jednog od najtalentiranijih hrvatskih košarkaša, kako i njegovog oca i bivšeg reprezentativca Nikše, bila je da ostane u klubu. Zbog toga je i čekao zadnji čas ne bi li se pojavila kakva slamka spasa koja bi Ciboni omogućila preživljavanje, a njemu ostanak.

To se vrlo vjerojatno neće dogoditi. Prkačin je najprije dobio ponudu njemačkog Ulma, a sad je došla i ona Marca Gasola. Legendarni Španjolac i osvajač NBA prstena se vratio u Gironu (u kojoj je igrao prije odlaska u NBA), koja se bila ugasila.

Kupio je klub, uložio je svoj novac i igrački je pomogao da se prošle sezone vrate u prvu ligu. Gasol mlađi je napravio čudo, a sad želi napraviti sve da se Girona zadrži u eliti.

Mundo Deportivo piše kako Gasol želi Prkačina, kojeg su kratko opisali kao jednog od najvećih talenata hrvatske košarke, a portal Sportando.basketball donosi naslov kako Girona želi dovesti hrvatsku senzaciju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.