JEDAN od najboljih NBA centara svih vremena, Shaquille O’Neal, rekao je u svom podcastu tko mu je bio najgori suigrač u karijeri. O’Neal je većinu svoje karijere proveo u Los Angeles Lakersima, gdje mu se 1998. godine ispod koša pridružio Dennis Rodman. Upravo je njega Shaq istaknuo kao svog najgoreg suigrača.

“Bio je sjajan igrač, ali je otežavao stvari. Pokušavate držati momke na okupu, a ljudi iznad vas dopuštaju jednom momku da radi što god poželi. Morali smo biti u dvorani sat vremena prije utakmice, a on je dolazio 15 minuta prije početka, jedući piletinu i rižu. Dok su treneri govorili, odlazio bi pod tuš, hladan tuš. Nakon toga bi upisao 15 ili 20 skokova”, rekao je Shaq.

Rodman je poznat po svom ekscentričnom ponašanju na parketu i izvan njega. Košarku je počeo igrati tek s 18 godina, a upamćen je kao jedan od najboljih skakača i obrambenih igrača u povijesti NBA lige. Osvojio je pet naslova prvaka, dva s Detroit Pistonsima i tri sa Chicago Bullsima. Za Lakerse je odigrao samo 23 utakmice te nakon toga napustio momčad.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.