LEGENDARNI košarkaš Shaquille O’Neal puno je puta pokazao da je čovjek iz naroda, a sad je svojom gestom oduševio osoblje i sve goste restorana u New Yorku.

Kako pišu američki mediji, Shaq je navodno bio na spoju u klubu Jue Lan u New Yorku u kojem je davao ogromne napojnice svim konobarima te je platio račune svih gostiju koji su tu večer bili u tom restoranu. Izvor koji je bio u restoranu rekao je da je račun dostigao više od 25 tisuća dolara za svih 40 stolova. Izvor je također rekao da je Shaq želio zadržati u tajnosti svoj čin.

No, ikona NBA lige nije tako velikodušna prema svojoj djeci, odnosno, ne želi im davati novac, već smatra da su dovoljno zreli da ga sami zarade. “Moja djeca su sada starija. Malo su ljuta na mene. Nisu baš uzrujana, ali ne razumiju”, rekao je svojedobno O’Neal.

“Stalno im govorim: nismo mi bogati. Ja sam bogat”, dodao je.

Procjenjuje se da O’Neal ima neto vrijednost od 400 milijuna dolara. Ovaj četverostruki NBA prvak otkrio je standarde kojih se njegova djeca moraju pridržavati ako žele dio O’Nealovog novčanog kolača.

“Moraju imati diplomu ili magisterij, a onda, ako žele da uložim u neku od njihovih tvrtki, morat će mi predstaviti svoj plan”, rekao je. Iako O’Neal tvrdi da vidi poduzetnički duh u svojoj djeci, želi da ga oni sami pronađu.

“Postoji jedno pravilo: obrazovanje. Nije me briga za košarku. Nije me briga ni za što od toga. Imam šestero djece. Želio bih da je netko od njih liječnik ili vlasnik firme, farmaceut, odvjetnik… Želim nekoga tko bi preuzeo moj posao. Ja im to neću dati. Moraju to zaslužiti”, zaključio je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.