Slavna američka tenisačica Venus Williams jučer je stigla u Zadar, a danas je i odradila trening u Teniskom centru na Višnjiku. U Hrvatsku je u srijedu sletjela nešto oko 17.00.

Stigla na odmor, ali će trenirati

Inače, Venus Williams je u Zadar stigla na odmor, ali odlučila je imati radni odmor. Za svoje privremeno boravište izabrala Falkensteinerov elitni resort u Petrčanima, te za sada nije poznato koliko će se zadržati u Hrvatskoj. 

Spominje se kako će Venus u Zadru biti nekoliko dana, ali tako se i govorilo za Dilettu Leottu, pa je drugi dan otišla nazad za Italiju. Nikad ne znaš kad su zvijezde u pitanju…

Ono što se zna da je Venus Williams ispala u drugom kolu Wimbledona, turnira koji je osvajala čak pet puta u karijeri u singlu i šest u parovima sa Serenom, a odmah zatim je stigla u Zadar.

Osvojila ukupno 14 Grand Slam naslova u parovima

Venus je u karijeri osvojila čak 14 Grand Slam naslova u ženskim parovima, sve sa jednako slavnom sestrom Serenom, uključujući šest u All England Clubu. Williams ima i sedam pojedinačnih Grand Slamova, odnosno čak pet Wimbledona, dva US Opena, te je uzela zlatnu olimpijsku medalju u Sydneyju.

U karijeri je Venus zaradila 42 milijuna dolara, a u povijesti ženskog tenisa od premija na turnirima samo je bolja sestra Serena s 94 milijuna dolara. Jednom riječju – ikona!

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.