MOSKOVSKI Spartak doveo je bivšeg igrala Barcelone, a onda se na društvenim mrežama našalio na njen račun, ali ne zbog samog transfera, nego ponovno zbog financijske situacije u kojoj je katalonski div. Uz fotografiju Keite Baldea napisali su: “Registrirali smo igrača bez problema. Ljubomorni, Barcelona?”

To je pitanje jasna referenca na Barcelonine probleme s registracijom Julesa Koundea kojeg je dovela iz Seville za 50 milijuna eura. Barcelona je pred sam početak prvenstva uspjela registrirati Lewandowskog, Raphinhu, Kessieja i Christensena, nakon što je prodala dodatni udio budućih TV prava, ali ne i Koundea. 

Nije im prvi put da trolaju Barcelonu

Spartak je Baldea, bivšeg člana Barcelonine akademije, koji je kasnije igrao za Lazio, Monaco, Inter i Sampdoriju, doveo iz Cagliarija kao slobodnog igrača, čija je tržišna vrijednost prema Transfermarktu tri milijuna eura.

Spartak se već ranije ove godine šalio na račun Barcelone na društvenim mrežama, objavivši “reakciju kada Barcelona želi kupiti Mosesa od nas imaginarnim novcem i u ratama do 2438. godine”.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.