ALEKSANDAR PETROVIĆ obznanio je kako akcija za spas Cibone nije uspjela te da će uplaćeni novac biti vraćen svim donatorima koji su zagrebačkom klubu htjeli pomoći da preživi. Pod ugovorom s Cibonom trenutno su još samo dva igrača, Mateo Drežnjak i kapetan Roko Prkačin.

Želja jednog od najtalentiranijih hrvatskih košarkaša, kako i njegovog oca i bivšeg reprezentativca Nikše, bila je da ostane u klubu. Zbog toga je i čekao zadnji čas ne bi li se pojavila kakva slamka spasa koja bi Ciboni omogućila preživljavanje, a njemu ostanak.

Do toga vjerojatno neće doći, Prkačin je dobio ponudu njemačkog Ulma koju će najvjerojatnije prihvatiti i tamo nastaviti karijeru. Radi se o klubu koji je prošle sezone zaustavljen u četvrtfinalu razigravanja tamošnje BBL lige, a ove će igrati Eurokup. O svemu se na Twitteru oglasio i Petrović, koji kao i mnogi Prkačinov odlazak vidi kao potvrdu gašenja kluba koji neće dobiti odštetu.

“Eventualni odlazak Roka Prkačina iz kluba iščitavam na način da je ovo izgledan kraj kluba. Naime, Rokov otac Nikša, čekao je očigledno do kraja jer je imao želju da mali nastavi igrati za klub. Ako odlazi…” napisao je Aleksandar Petrović. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.