NOGOMETAŠI Rijeke pobijedili su Brinje Grosuplje 6:0 u prvoj pripremnoj utakmici. Rijeka je u utakmici protiv slovenskog drugoligaša pokazala odličnu igru stvorivši niz prilika na utakmici, a u konačnici brojka golova zaustavila se na – šest. U drugoj minuti Solano je odnio loptu i odigrao za Karricu, ali udarac je završio u bloku. Minutu kasnije Šparovec je pucao sa 16 metara, lopta je otišla pored gola.

Već u četvrtoj minuti Bušnja je odnio loptu i lijepo pogodio sa 16 metara za 1:0. Rijeka je nastavila pritiskati, Karrica je još jednom probao, s 20 metara lopta je otišla pored gola. U 18. minuti Haris je sjajno gurnuo Obregona koji je izbio sam pred gol, ali vratar Brinja je obranio.

Utakmica s puno prilika

Rijeka je nastavila pritiskati, Vučkić je prvo glavom poslao loptu preko gola, a onda je u 26. minuti Karrica odlično ubacio, a Vučkićev udarac završio je na vratnici. U 33. minuti, nakon guranja s leđa Vučkića, sudac Melnjak pokazao je na bijelu točku. Vučkić je bio siguran za 2:0.

Brinje je uzvratilo u 36. minuti, Klančnik je pobjegao obrani, ali udarac je otišao preko gola. Prilika nije nedostajalo, Vučkić je ostao sam u 16 metara, lob je otišao preko grede. U 42. minuti Obregon je srušen u kaznenom prostoru, kolumbijski napadač preuzeo je odgovornost i zabio za 3:0.

Predivan gol Stanića

Rijeka je nastavila u istom ritmu, a dobru igru naplatila je golom Frigana u 55. minuti koji je glavom pogodio suprotan kut za 4:0. Najljepši trenutak utakmice dogodio se u 62. minuti, Stanić je sjajnim udarcem sa 16 metara pospremio loptu u rašlje.

U 74. minuti Frigan je ponovo bio u prilici, uspio je gurnuti loptu pored vratara Brinja, ali vratnica je spasila goste. U 80. minuti Frigan je sjajno proigrao Vrančića koji je izbio sam pred gol, zaobišao vratara i poentirao za 6:0.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.