ANTON KREŠIĆ novi je igrač HNK Rijeka. Krešić je prošlu sezonu proveo na posudbi u Rijeci, a od danas je i službeno igrač Rijeke. Krešiću je posudba trajala do kraja lipnja te su nakon toga odrađene sve potrebne radnje da bi se transfer i tehnički zaključio, objavila je Rijeka. Krešić je dosad bio pod ugovorom s Atalantom. Iznos koji je Rijeka platila za njega još uvijek nije poznat.

“Bilo je ponuda od završetka sezone, ali odmah sam rekao da želim ostati u Rijeci i to mi je bila prva i jedina želja. Sve mi se svidjelo u Rijeci, od ambijenta, navijača, atmosfere, ekipa, sve ukupno i klub i grad posebno. Prezadovoljan sam u Rijeci”, rekao je Krešić koji je s Rijekom, prema informacijama Transfermarkta, potpisao do 2025. godine.

“Jedva čekamo da krene sezona”

“Imamo odlične uvjete u Kranjskoj Gori, dobro se pripremamo i vjerujem da ćemo opet biti pravi. Atmosfera u ekipi je super, novi igrači su se odlično uklopili, čeka nas duga sezona”, rekao je Krešić koji je lani bio dio riječke obrane, ali je ujedno postigao i neke važne golove, u prvenstvenom slavlju na Poljudu (3:1) i pobjedi protiv Osijeka (3:2) u polufinalu Kupa Hrvatske.

“Očekujem da bude bolja od prošle, da osvojimo neki trofej. Primarno je da krenemo s pozitivnim rezultatom u prvenstvu i Europi i idemo utakmicu po utakmicu. Ne poznajem najbolje švedsku ekipu, ali očekujem tvrdu i borbenu utakmicu. S bilo kime u Europi igramo, bit će teško, dat ćemo sve od sebe i očekujemo pozitivan rezultat.

“Nakon finala Kupa otišao sam nekoliko dana na odmor, kad sam se vratio, počeo sam s pripremama i treningom. Sada zajedno naporno radimo i jedva čekamo da počne sezona”, zaključio je novi igrač Rijeke Anton Krešić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.