Marin Šipić više neće igrati za PPD Zagreb, reprezentativni pivot će naredne sezone tražiti novu destinaciju u karijeri, pišu Sportske novosti. U Zagreb je stigao 2019. godine iz Nexea, odigrao je dosta dobrih utakmica i postao reprezentativac. Sigurno da želi ostati na popisu izbornika Hrvoja Horvata pa će morati pažljivo odabrati sljedeću stanicu.

Zagrebaši su na njegovoj poziciji imaju Musu, Grahovca i Faljića. Odlazak iz kluba je najbolja opcija za 26-godišnjeg kružnog napadača koji je primjerice na Europskom prvenstvu ovog siječnja pokazao da može biti itekako koristan, vidjelo se koliko je fizički jak. Ugovor koji ga je vezao uz Zagreb mu je istekao 1. srpnja, nije bilo dodatnih pregovora i Šipić je odlučio karijeru nastaviti na za sad još nepoznatoj lokaciji.

Teško je očekivati da će doći do nekog velikog transfera budući da je dosta manje igrao, no kvalitete mu zasigurno neće nedostajati budući da je još uvijek dosta mlad. Ispred njega je još dosta godina ozbiljnog rukometa. Grizao je na treninzima, a što je vrijeme više odmicalo, padao u drugi plan. Kada bi dobio priliku, to bi se dogodilo u trenutku kada bi utakmica već bila riješena ili protiv slabijih protivnika što ga je jako smetalo. Šipić se trenutno nalazi u Splitu i čeka rasplet situacije za koju se nada da će biti riješena kroz narednih par dana.

Source: rtl.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.