Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić u 37. godini života igra vjerojatno najbolji nogomet u karijeri. Prošle je sezone sa svojim Real Madridom osvojio naslove španjolskog i europskog prvaka. Bio je u tom pohodnu ključni igrač “Kraljeva” te je nedavno produžio ugovor na još jednu sezonu, tako da će u Realu ostati (barem) do ljeta 2023. godine.

Modrić je, uz Karima Benzemu i Viniciusa Juniora, trenutno najpopularniji igrač Reala, a klub gotovo svakoga dana posveti barem jednu objavu na društvenim mrežama hrvatskom nogometašu.

U jednoj od posljednjih ponovo su iskazali oduševljenje Modrićevim “trademark” potezom i imali su vrlo zanimljiv prijedlog. Modrić je trenutno najpoznatiji praktikant dodavanja i šutiranja lopte vanjskim dijelom kopačke. Modrićeva “vanjska” zaludjela je nogometni svijet i ove sezone ju je koristio gotovo na svim utakmicama, pa je tako Real odlučio da se “vanjska” od sada naziva upravo njegovim imenom. Pa ako se famozna “Panenka” mogla nazvati po Antoninu Panenki, zašto se i “vanjska” ne bi mogla zvati po našem Modriću.

“Ne zovite više ovaj potez ‘vanjska’ nego – Luka Modrić”, napisali su na Instagramu iz Reala.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.