BIVŠA vratarka američke nogometne reprezentacije Hope Solo (40) osuđena je na 30 dana zatvora i 24 mjeseca uvjetno nakon što je priznala vožnju u alkoholiziranom stanju. Solo je osuđena na 30 dana zatvora, što je već odslužila u travnju boraveći u stacionarnoj ustanovi za rehabilitaciju. Kažnjena je i s 2500 dolara, a mora platiti i 600 dolara za troškove laboratorija. Također, mora dobiti procjenu ovisnosti o drogama i završiti sve preporučene tretmane.

Solo je bila optužena i za zlostavljanje djece te opiranje prilikom privođenja, no te su optužbe odbačene.

Dvostruka olimpijska pobjednica i svjetska prvakinja s američkom reprezentacijom u ožujku je privedena nakon što je navodno pronađena bez svijesti za upravljačem svog vozila koje je imalo upaljen motor i sa svojim dvogodišnjim blizancima na stražnjem sjedalu.

“Napravila sam veliku pogrešku. Možda i najgoru u svom životu. Podcijenila sam koliko je alkohol za mene postao destruktivan. Dobra strana ove velike pogreške je da se teške lekcije brzo uče,” napisala je na Twitteru.

Podsjetimo, protiv Solo je i ranije bio pokretan sudski postupak, kada je navodno napala svoje rođake, ali je sud 2018. presudio u njenu korist istaknuvši da nije bila kriva. Solo je upisala 202 nastupa za američku reprezentaciju od 2000. do 2016. godine. Osvojila je dvije zlatne olimpijske medalje (2008., 2012.) i svjetsko prvenstvo (2015.).

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.