Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović privikla je veliku pozornost medija i navijača u Kataru. Gospođa Kitarović ispratila je dvije utakmice Vatrenih u grupnoj fazi, s Kanadom i Belgijom, ali na osmini finala neće biti.

“Atmosfera je sjajna, sve je puno hrvatskih dresova, baš onako pravo navijački. Malo nas je, ali nas ima. Navijajte večeras za našu reprezentaciju,” kazala je bivša predsjednica uoči Belgije te je otkrila.

“Sutra se vraćam na posao, ali ponovo dolazim na polufinale i finale, gdje naravno očekujem Hrvatsku”, dodala je.

A sada su se pojavile i neke snimke koje su snimili navijači pa ih nismo imali prilike vidjeti. Pogotovo je zanimljiv prva na kojoj se ‘gura’ kako bi bila u kadru, dok se na drugoj vidi s maramom na kojoj piše ‘Palestina’, koju joj je, može se zaključiti, dao jedan navijač.

Hrvatska u ponedjeljak u 16 sati igra osminu finala s Japanom. uoči susreta izbornik Zlatko Dalić istaknuo je kako Japan ima puno igrača u Europi što je dobra stvar za njihovog izbornika.

“Znamo da Japan ima puno igrača koji igraju u Europi. Mislim da ih je čak osam u Bundesligi, imaju i napadača u Celticu. Dobra je stvar za njihovog izbornika da znaju europski nogomet. Japan će biti dostojan protivnik.”

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.