ALEKSANDAR PETROVIĆ jučer je na Twitteru objavio da je u akciji za spas Cibone skupljeno gotovo tri milijuna kuna. Kasnije je dodao kako će sljedeća informacija o uplaćenom iznosu biti objavljena 1. srpnja u 18 sati. “Tada ćemo znati postoji li realna šansa za spas Cibone ili ne. Svjestan sam koliko je situacija zahtjevna, ali nema predaje”, napisao je Petrović.

Potom je napisao sljedeće: “Ove se informacije moraju znati. Prvo, naš cilj je minimalno dva milijuna eura. Drugo, akumulirane blokade na BAT-u i FINA-i iznose oko 500 tisuća eura. Što napraviti? Uplatama i razgovorima deblokirati BAT i FINA-u te početi pripreme za novu sezonu. Vremena nema puno, teče tik-tak.”

Podsjetimo, tijekom noći s četvrtka na petak održan je NBA draft. “Izašla je lista europskih klubova koji su dali najviše igrača za NBA draft. Cibona je na četvrtom mjestu s deset igrača”, objavio je Petrović.

Zbog dugova prijete stečaj i gašenje

Podsjetimo, Ciboni zbog nagomilanih dugova prijete stečaj i gašenje. Klub nema pravo ni na korištenje dvorane, koja je u vlasništvu Grada Zagreba. Igrači koji su osvojili prvenstvo Hrvatske napuštaju klub zbog neisplaćenih plaća, a isto je napravio i trener Cibone, slovenski stručnjak Gašper Okorn.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.