Jedan od najboljih igrača hrvatske reprezentacije, Ivan Perišić, promijenio je klub tijekom ljetnog prijelaznog roka. Perišić je napustio Inter i prešao je u redove Tottenhama kao slobodan igrač, a tamo ga je doveo njegov bivši trener Antonio Conte, koji iznimno cijeni njegove sposobnosti.

Perišić je prošle sezone bio jedan od najboljih igrača Intera i to s 34 godine, i može se reći da mu je prelazak u Tottenham kruna karijere. Perišić je trenutno na pripremama sa svojim klubom u Južnoj Koreji, a tamo je Tottenham morao dodijeliti brojeve svojim igračima za pripremne utakmice.

Broj iz Sochauxa

Broj je dobio i Perišić i to dosta neobičan. Izabrao je broj 22 na dresu, a nosio ga je samo jednom do sada u karijeru, na početku karijere 2007./08. kada je još igrao za Sochaux. Nakon Francuske uglavnom je nosio broj 14 ili 44, u reprezentaciji nosi broj 4, dok je u Wolfsburgu na leđima imao devetku.

Svi su ti brojevi zauzeti u Tottenhamu pa je valjda uzeo prvi slobodan koji mu odgovara. Spomenimo samo da ovo nisu službeni brojevi za novu sezonu, ali vrlo je vjerojatno da će zadržati broj 22, osim ako Tottenham ne proda nekog tko nosi broji koji odgovara Vatrenom. Trenutno broj 14 drži branič Joe Rodon, a broj 44 pripada mladom napadaču Daneu Scarlettu.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.