RIJEKA i Dinamo od 19:30 na Rujevici igraju posljednju utakmicu 35. kola SuperSport HNL-a. Dinamov trener Igor Bišćan prvi put je u trenerskoj karijeri stigao na Rujevicu kao trener Dinama. Podsjetimo, Igor Bišćan je 2019. osvojio Kup s Rijekom pobijedivši u finalu upravo Dinamo, a njega je domaća publika dočekala ovacijama.

Na isti način su dočekani i Josip Mišić i Josip Drmić, koji danas igraju za Dinamo, a nekad su igrali za Rijeku. Ovacije jedini nije dobio Stefan Ristovski, član Kekove šampionske Rijeke. Makedonski je defenzivac izviždan nakon što je spiker prozvao njegovo ime, a žestoke zvižduke dobiva i kod svakog dodira s loptom.

Ristovski: Nogomet je surov

Ristovski je nedavno za Večernji list ovako objasnio zvižduke na svoj račun: “Lijepo mi je bez obzira na to što me negativno dočekuju, ali nogomet je surov. Dvaput su me tamo strašno izviždali, kao da sam, dok sam bio u Rijeci, nešto loše napravio.

Ne gledaju to što sam napravio s Rijekom. Ja volim Rijeku i dolazak iz Italije u Rijeku bio mi je potez karijere. Osvojio sam prvenstvo s Rijekom, davao za klub uvijek sve što sam mogao.  Spominje se to da mi zamjeraju što sam rekao da ću si tetovirati taj trofej, a to što sam došao u Dinamo, klub koji stalno osvaja naslove i uspješan je u Europi, ne bi mi trebali zamjerati.

Pa koliko je samo igrača iz Rijeke prešlo u Dinamo, koliko je Rijeka samo na tome zaradila? Žao mi je zbog toga, no nisu svi Riječani takvi prema meni, imam tamo puno prijatelja i ne zvižde mi svi, ali istok i Armada su neka druga priča.”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.