Čačić: Petković ima problem s rebrom, a Varaždin je možda i najveće iznenađenje

Trener Dinama Ante Čačić najavio je utakmicu s Varaždinom: “Čeka nas nastavak ligaškog natjecanja koje je za nas primarno i jako važno. Dinamo želi zadržati čelnu poziciju, a onda kad je to tako podrazumijeva se da u dinamici osvajanja bodova trebamo tražiti u svakoj utakmici trobod. Čeka nas izuzetno kvalitetan protivnik.

Gledajući ove tri utakmice možda su oni i najveće iznenađenje prvenstva, govorim s aspekta prikazane igre, i u Puli i protiv Hajduka. Veseli me što će nas čekati takav domaćin, s ispunjenim gledateljstvom. To je dodatan motiv za moje igrače. Ponavljam, uz dužan respekt prema domaćinu mi moramo doći do željene igre koja će donijeti željeni rezultat.”

“Još uvijek prvih par kola momčadi hvataju formu pa su moguće takve oscilacije kod svih. Ove dvije utakmice koje su zadnje odigrali igrači Varaždina nisu slučajnost. Radi se o dobro posloženoj ekipi s dobrom energijom i ne čeka nas lagan susret”, dodao je trener zagrebačkog sastava.

“Ostavili smo Ludogorec iza sebe, čeka nas sada Varaždin, zatim opet Ludogorec i uzvrat idući tjedan. Tako nam je suđeno, to smo odabrali, to želimo, u tome uživamo… Za nas motiv, poticaj da rastemo kroz takve utakmice”, smatra Čačić.

“Bit će prostora za neke igrače koji su manje igrali. Vraća se Boško Šutalo, cilj je da ga što prije dovedemo u natjecateljski ritam. Petković ima problema s rebrom, to se vidjelo na zadnjoj utakmici. Vidjet ćemo hoćemo li ga koristiti. Emreli je u terapiji, dijagnostički dio je gotov, po procjeni naše liječničke službe spreman je za najveće napore i uskoro ga možemo očekivati u kadru”, objasnio je Čačić.

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.