U PREDZADNJEM dvoboju devetog kola SuperSport HNL-a snage će na koprivničkom stadionu Ivana Kušeka Apaša odmjeriti domaćin Slaven Belupo i Istra 1961. Radi se o utakmici klubova koji nose epitete “vječito sedmog”, odnosno “vječito devetog”. Nije to ni nezasluženo, ako u obzir uzmemo da je Istra 1961 u posljednjih devet sezona sedam puta završila deveta, a Slaven Belupo šest puta sedmi.

Međutim, Slaven Belupo je na trenutnoj tablici najvišeg ranga hrvatskog nogometa drugi, dok je Istra osma, ali sa šansom da se pobjedom popne na šesto mjesto. Usprkos tome što su drugi na tablici, Slaven Belupo nakon teškog 5:1 poraza na Poljudu u ovu utakmicu ulazi s negativnom gol razlikom.

Također, na obje strane bit će nešto izostanaka. Zoran Zekić više ne može računati na Mihaila Caimacova koji je ostvario transfer u Rusiju, a Arber Hoxha odrađuje suspenziju crvenog kartona. Gonzalo Garcia danas nema ozlijeđene Luku Hujbera i Darija Marešića, dok Einar Galilea odrađuje suspenziju žutih kartona.

Utakmicu će suditi Goran Pečarić iz Zagreba, a pomagat će mu Bojan Zobenica iz Velike Gorice, Tomislav Keglević iz Našica i Ante Čuljak iz Zagreba. U VAR sobi sjedit će Mario Zebec iz Cestice, te Jerko Crnčić iz Vrbovca kao njegov pomoćnik.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.