MMA borkinju Michelle Waterson (36) mnogi smatraju najljepšom ženom koja se bavi tom profesijom.

Ona je postala velika zvijezda i prije nego što je stigla do UFC-a. Počela je s je s karateom, bavila se kickboxingom, da bi uz podršku supruga postala MMA borkinja. Nakon toga je zatrudnjela i postala majka.

No, vratila se u oktogon i postala jedna od najboljih MMA borkinja na svijetu, gdje joj je najveći uspjeh Invicta titula u atom kategoriji (do 48 kilograma). Kako se probijala kroz borilački svijet, dobila je nadimak Karate Hottie. Zanimljivo, unatoč tome što je bila jako uspješna u borilačkim sportovima Michelle je nastavila raditi kao hostesa i model.

Novi korak u karijeri napravila je 2015. godine kada je prešla u UFC u višu kategoriju od one kojoj pripada. No, dobro se nosila s velikim izazovima i cijelo vrijeme bila pri vrhu kategorije, iako nikad nije uspjela napasti sam vrh.

Michelle je do sada upisala šest pobjeda i pet poraza u UFC-u i sada je sve jasnije kako se njoj, s obzirom na to da ima 36 godina i da je majka, bliži kraj u svijetu borilačkih sportova.

Nastupit će na sljedećoj UFC-ovoj priredbi, u subotu protiv Amande Lemos, i pretpostavlja da će joj ta borba biti posljednja u karijeri, pogotovo ako u njoj doživi poraz.

Michelle je jako popularna na Instagramu, gdje ima oko milijun i 700 tisuća pratitelja.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.