Sergio Contreras Pardo poznatiji pod nadimkom Koke, bivši je napadač Marseillea, Malage, Sportinga i Arisa, nakon umirovljenja 2016. godine ušao je u sumnjive vode i došao u ozbiljne probleme sa zakonom.

Koke je u sklopu 2019. godine uhićen u sklopu opsežne policijske operacije Linked te je proveo 20-ak mjeseci u zatvoru. Na slobodu je pušten uz plaćanje jamčevine no grijesi iz prošlosti ga opet stižu, piše Mundo Deportivo.

Na optuženičkoj klupi brat i djevojka

Naime, njegov slučaj je dobio sudski nastavak. Bivšeg nogometaša se tereti da je upravljao kriminalnom organizacijom koja je švercala goleme količine droge diljem Starog kontinenta.

Prema tvrdnjama tužiteljstva, organizacija čiji je, navodno, član bio Koke, imala je povelike logističke i ekonomske kapaciteta što im je omogućavalo da nabavljaju i preprodaju ozbiljne količine droge.

Tužiteljstvo za bivšeg centarfora Marseillea i Malage traže 16 godina zatvora, a suđenje započinje u ponedjeljak kada će se održati ročište protiv Kokea i još 17 ljudi među kojima su njegov brat i djevojka.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.