Bivši UFC-ov borac i izazivač za titulu teške kategorije, Antonio ‘Bigfoot’ Silva, čovjek koji je nekad bio strah i trepet kraljevske divizije u UFC-u nastavio je crni niz poraza na sinoćnjoj priredbi MMA Series 53 u Rusiji.

.css-1aocayo{position:relative;width:100%;padding-bottom:100%;border-radius:0;}.css-1aocayo .ampImage img{object-fit:cover;}@-webkit-keyframes animation-1tlv7fo{0%{-webkit-background-position:top right;background-position:top right;}100%{-webkit-background-position:top left;background-position:top left;}}@keyframes animation-1tlv7fo{0%{-webkit-background-position:top right;background-position:top right;}100%{-webkit-background-position:top left;background-position:top left;}}LUDNICA U LAS VEGASU / Dva fantastična i brza nokauta oduševila sve gledatelje noćašnjeg UFC-a: Jedan je pao za 68, drugi za 75 sekundi

Ovoga puta poraz je došao protiv domaćeg borca Olega Popova (15-1) koji je nesretnog Brazilca nokautirao početkom druge runde. Silva je u jednom trenutku krenuo prema naprijed, da bi naletio na jedan lijevi kroše koji se uopće nije činio nešto specijalno jakim, ali dovoljnim da padne na tlo. Popov je zatim vrlo brzo završio priču.

Sudac je odmah pružio pomoć Silvi, izvadio mu gumu za zube iz usta, okrenuo mu glavu kako se ne bi ugušio. Za spomenuti kako je Silvi ovo bio deveti poraz u posljednjih deset borbi, od kojih je u čak osam navrata pretrpio težak nokaut.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.