NBA LIGA suspendirala je na jednu utakmicu jednog od svojih najuglednijih sudaca Tonyja Brothersa jer je početkom mjeseca navodno neprimjereno oslovio igrača Dallas Mavericksa Spencera Dinwiddieja. NBA liga nije službeno objavila kaznu jer se suspenzija nije službena i neće biti neplaćena.

Dinwiddie je na utakmici Dallasa i Toronta ironično zapljeskao Brothersu na jednoj odluci, nakon čega mu je ovaj dodijelio tehničku pogrešku. Priznao je i da je opsovao, ali da to nije bilo nikome upućeno. Novinarima je prenio da mu je suigrač rekao kako ga je Brothers tada oslovio s “bitch-ass mother fucker”.

NBA liga ga je zvala da čuje njegovu verziju događaja

“Ne samo da bih volio natrag svoj novac (od kazne zbog tehničke), nego bih volio i da me se naziva tako pred suigračima. Ako netko tako nešto misli o meni, neka mi kaže u lice”, rekao je Dinwiddie i novinarima ispričao da su ga zvali iz NBA lige kako bi čuli njegovu verziju događaja, prije nego što su donijeli odluku o kazni za suca, koji radi na NBA utakmicama već 29. sezonu.

Dallas je, inače, dobio tu utakmicu 111:110 uz 35 poena Luke Dončića, a Dinwiddie je bio drugi strijelac Dallasa s 21 poenom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.