JUVENTUS je u nedjelju izgubio 1:0 kod Monze u sedmom kolu Serie A. Za Monzu je to bila prva pobjeda u Serie A u povijesti, a za Juventus nastavak niza od pet utakmica bez pobjede. Juventus djeluje očajno i trenutno je osmi, a u Ligi prvaka nakon dva kola ima dva poraza. Situacija u klubu je gotovo katastrofalna, a na meti navijača je kapetan Leonardo Bonucci (33). Juventusovi ultrasi poručili su mu da nikada nije bio vođa.

“Svjedoci smo nama nerazumljivih scena koje se nastavljaju, odnosno smiješnih scena koje su smislili oni koji su se postavili kao vođe, a ponašaju se kao žrtve. Bonucci nikad nije bio vođa, niti će ikada biti. Ni u Interu, ni u Trevisu, ni u Pisi, ni u Bariju, ni u Milanu, ni u Juventusu. Isto se odnosi i na one koji ga podržavaju.”

Navijači Bonucciju nisu zaboravili odlazak u Milan 2018. godine. Zbog svađe s trenerom Maxom Allegrijem otišao je u Milan, gdje je bio kapetan. Godinu kasnije vratio se u Juventus. “Dovoditi profesionalne igrače kao žrtve da gledaju navijače dok im zvižde, mjesec dana nakon početka sezone, to je jednostavno apsurdno”, zaključuju se u pismu navijača.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.