HAJDUK je kiksao u drugoj utakmici pod vodstvom Mislava Karoglana, dojučerašnjeg pomoćnika Valdasa Dambrauskasa, koji je preuzeo ekipu nakon što je vodstvo kluba uručilo otkaz treneru. Rezultatom 2:2 Bijeli su na Poljudu remizirali s Istrom, nakon 15 uzastopnih slavlja Hajduka protiv Puležana u Splitu.

Za Hajduk je dva puta zabijao Marko Livaja, a za Istru Ante Erceg i Reda Boultam. Hajduk tako nakon devet odigranih utakmica zaostaje devet bodova za Dinamom koji trenutno ima jednak broj utakmica, a sutra igra svoj susret 10. kola HNL-a protiv Lokomotive.

Komentari su žestoki

Poraz Hajduka su na Facebooku ispod objave splitskog kluba komentirali brojni nezadovoljni navijači, a mi vam donosimo neke od komentara. “Što god da ide u gol, je gol. Jebo vas Kalinić”, napisao je očito ljutiti komentator čiji je komentar nagrađen s najviše lajkova. 

“Ubuduće svaki navijač uz kartu treba dobit dozu normabela”, “Bez Livaje smo teška sprdnja nažalost! Trenutno smo u banani, nadam se da gore od ovoga ne može!” neki su od pesimističnijih komentara, a ima i onih koji su nešto odmjereniji i pristojniji u svom nezadovoljstvu:

“I dalje imamo sve u svojim rukama, pobijedimo ovih 27 utakmica što je ostalo i prvi smo”, poručuje jedan komentator, čini se sarkastično, a drugi dodaje: “Zamoliti Valdasa ako nije napustio granice Hrvatske da se odmah vrati.”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.