Presretan sam i preponosan na ekipu, kazao je hrvatski rukometni reprezentativac i član Barcelone Luka Cindrić nakon što je španjolski klub osvojio naslov prvaka Europe pobjedom 37-35 nakon sedmeraca protiv Vive Kielcea.

“Ispisali smo povijest, ovo ću pamtiti cijeli život. Dvorana je bila puna, mislim da su gledatelji mogli uživati u vrhunskom rukometu,” dodao je nakon što je Barcelona obranila naslov prvakla Europe, te osvojila svoju ukupno 11. titulu.

Bilo je to fantastično finale koje na koncu razriješeno udarcima sa sedam metara. Presudio je promašaj Alexa Dušebajeva kojem je u trećoj seriji udarac obranio Gonzalo Perez de Vargas.

“Kielce je odlična ekipa, borili smo se do samog kraja. Vjerovali smo u nas. Još sam pod dojmom svega. Ovo je velika stvar za klub i sve nas koji smo bili ovdje,” dodao je Cindrić koji se tijekom susreta nije uspio upisati među strijelce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Barcelone najefikasniji su bili Aleix Gomez s devet golova, te Timothey N’Guessan i Dika Mem sa po pet golova, dok je Perez de Vargas sakupio 12 obrana.

Igor Karačić ostao kratak u finalu

U suparničkim redovima najefikasniji su bili Branko Vujović, Alex Dujšebajev, Uladzislau Kuleš i Danijel Dujšebajev sa po četiri gola. Igor Karačić je zabio jedan pogodak, a Andreas Wolff je imao 12 obrana.

Upravo se čita

Upravo se čita

“Na kraju je odlučivala lutrija, a da je Kielce pobijedilo bilo bi i to zasluženo, kao što je i Barcelona zasluženo slavila. Borili smo se do kraja. mislim da smo u zadnjih pet minuta regularnog dijela napravili neke početničke pogreške,” kazao je Karačić.

“Teško je sada biti pametan, sezona je bila duga. Preponosan sam na našu ekipu, navijače, upravu kluba. Nemamo si što zamjeriti,” dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Source: rtl.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.