UŽIVO

Liga prvaka

3. pretkolo

Razgrad (Bugarska)

Početak: 19.45

LUDOGOREC – DINAMO 0-0

Mogući sastav Dinama iz Zagreba:

Livaković; Bočkaj, Boško Šutalo, Perić, Ristovski; Ademi, Mišić; Oršić, Ivanušec, Menalo; Drmić

Dinamo je spreman za bitku 3. pretkola Lige prvaka. Sudar protiv Ludogoreca bit će sraz preko kojeg će neko prijeći u play off Lige prvaka. Želje su obostrane, naglašene i s bugarske i s Dinamove strane. Obje su momčadi u dobrom raspoloženju, iza sebe imaju pozitivne rezultate i za očekivati je jednu borbenu utakmicu.

Po pobjedu u Razgradu

Ante Čačić je u najavi utakmice kazao kako su dinamovci u Bugarsku doputovali kao da se radi o eliminacijskoj utakmici.

Plavi će, u to nemojte sumnjati, tražiti pobjedu protiv Ludogoreca.

“Naša su očekivanja da ćemo otići do kraja. Na tom je putu Ludogorec kojeg ja respektiram. Imamo iskustva s njima, ali od vremena kada smo zadnji put igrali s njima dosta se toga promijenilo, momčadi su drugačije. Obje su momčadi napumpale  svoj ego u Europi. Ali ja vjerujem da Dinamo ima tu kvalitetu i sposobnost da prebrodi suparnika kakav je Ludogorec”, rekao je Ante Čačić.

Problemi postoje, ali i adekvatne zamjene

Kako će Dinamo istrčati na travnjak? Boško Šutalo se pokazao jako dobrim protiv Istre 1961 prije 4 dana, pa je za očekivati da bude i u Razgradu u udarnom sastavu. Trebao bi biti u paru s Lauritsenom, na bokovima bi trebali biti Ristovski ne desnoj strani, te Robert Ljubičić na lijevoj.

Ispred njih bi trebali ordinirati atomski dvojac Mišić Ademi, a još ispred njih MenaloIvanušecOršić, te u vrhu napada Drmić. Bruno Petković je u kadru, ali vjerojatno neće započeti susret.

To je ona omiljena Čačićeva formacija 4-2-3-1 u kojoj će Drmić biti najistureniji igrač Dinama, a iza njega Menalo, Ivanušec i Oršić. Paklena ofenzivna četvorka Plavih trebala bi zadavati glavobolje braničima Ludogoreca. Trebala, ali pričekajmo početak utakmice prvo.

Kao što znate, zbog ozljeda neće biti TheophileaEmrelijaJosipa Šutala Bulata. Osim Petkovića, određenih problema imao je i ove sezone sjajni Luka Menalo, ali radilo se samo o grčevima, pa bi s njim sve trebalo biti u redu.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.