BIVŠI predsjednik milanskog Intera Massimo Moratti ne misli da bi klub trebao smijeniti Simonea Inzaghija, ali smatra da je na San Siru napravljena pogreška u procjeni da će se lakše nadoknaditi odlazak Ivana Perišića u Tottenham.

Inter je upisao već tri poraza u sedam kola Serie A te jedan u Ligi prvaka. Pritisak na Inzaghija je sve veći i ima ih koji smatraju da bi trener poslom trebao platiti loš ulazak momčadi u sezonu. Ozljeda Romelua Lukakua svakako je problem za momčad, no za Morattija je veći onaj o navodnim sukobima igrača i trenera. Spomenuo je i Perišića.

“Nadam se da nije točno ono što se priča. Mislim da je Inzaghi dobar momak i dobar trener, a momčad je više ili manje ista kao i prošlosezonska. Svi se mi volimo pretvarati da smo zaboravili da je Perišić bio fantastičan igrač i da je jako puno pomagao i obrani. Možda je njegov odlazak podcijenjen, a to je bila velika i značajna promjena u momčadi”, istaknuo je Moratti.

Perišić je u devet utakmica za Tottenham upisao četiri asistencije. U prošloj sezoni za Inter je odigrao 49 utakmica, a zabio deset i namjestio devet golova.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.