RIJEKA je jutros objavila ime novog trenera. Fausto Budicin naslijedio je Gorana Tomića na klupi riječkog kluba, a tehnički direktor bit će Dragan Tadić. Od igrača, Josip Drmić otišao je u Dinamo, bivši kapetan Hrvoje Smolčić u Eintracht iz Frankfurta, a Robert Murić i Domagoj Pavičić u turski Konyaspor.

“Sigurno ćemo imati ozbiljnu momčad”, uvjerava navijače Rijeke predsjednik kluba Damir Mišković, koji je za početak prijelaznog roka doveo 33-godišnjeg Marija Vrančića iz Stokea.

“Što se tiče ekipe, ona će biti sastavljena od 25 igrača. Sada ih imamo 33, ostali će na daljnje posudbe. Od tih igrača, 22 su mlađa od 23 godine, ali još će ovih dana biti dva jaka potpisa”, izjavio je za Radio Rijeku.

“Cilj je izboriti Europu”

“I mi moramo dati puno energije, i navijači, i ljudi u gradu, i vi u medijima. Mi smo već 10 godina u problemima, kako neki kažu, ali tu smo i dalje. Oni koji pričaju takve stvari ne žive s klubom i jednostavno ne znaju o čemu pričaju. Rijeka je medijski interesantna jer ‘propada’, a drugi jer rastu. Ne znam samo kako smo onda napravili sve što smo napravili kroz cijelo jedno desetljeće”, rekao je Mišković i otkrio ciljeve za novu sezonu.

“Ako ne kažem ‘bit ćemo prvaci’, onda nismo ambiciozni, tako uvijek ispadne u nekim medijima. Cilj je biti stabilan klub, napuniti Rujevicu ljudima koji vole Rijeku, u Kupu ići što dalje, u HNL-u izboriti Europu, ali ako se ukaže prilika, normalno, pokušati i ići na vrh. Mi smo prošle sezone bili jako blizu, ja sam mislio da ćemo uzeti duplu krunu.”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.