HAJDUK sutra protiv Villarreala na Poljudu igra uzvratnu utakmicu play-offa za ulazak u skupine Konferencijske lige. Momčad Valdasa Dambrauskasa pokušat će pred ispunjenim Poljudom dostići zaostatak iz prve utakmice u kojoj je poražena s 4:2. Susret su na konferenciji za medije najavili upravo Dambrauskas i nogometaš Hajduka Dario Melnjak.

“Poslije većih utakmica teško je zaspati pa smo razgovarali. Iskusniji smo nakon prošle utakmice. Znali smo njihove prednosti i gdje će nas pokušati nadmudriti. Dobar dio odgovora je u prvoj utakmici, pritisnuli smo na početku i na tome treba nastaviti i sutra. Možda je bolje ne razmišljati puno o rezultatu. Kad padne prvi gol, u koji svi vjerujemo, onda trebamo napraviti još nešto”, rekao je Hajdukov lijevi bek. 

Prisutni novinari su Melnjaka pitali i je li vrijeme da nastavi svoju vrlo dobru golgetersku formu. “Prošlo je par utakmica pa je već vrijeme”, rekao je Melnjak, a potom dodao: “Dobro smo se pripremili. Jučer smo pričali, kad te uzme adrenalin, nema nikakvog umora. Dovoljno je bilo vremena između nedjelje i četvrtka.”

“Protiv Atletica smo vidjeli koliko Villarreal vrijedi”

“Villarreal govori koliko mu je bitna Europa. Ima širok kadar. Ako budu mijenjali nešto, imat će istu kvalitetu. Vidjeli smo protiv Atletica koliko je to dobra momčad, dominirali su u Europi prošle sezone, ali to je velik izazov za sve nas. Žele i sami sebi pokazati koliko vrijede. Ako i bude promjene, mislim da će biti jako malo. Mislim da će igrati ista momčad kao protiv Atletica”, rekao je Melnjak. 

Na pitanje je li Hajduk spreman na produžetke odgovorio je potvrdno: “Gol je dobrodošao u svakoj minuti, bila 1. ili 85., 89., uvijek postoji vremena za taj drugi. Ako bude produžetaka, mislim da ćemo biti jaki psihički. A i mislim da će nas biti malo više na stadionu.”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.