REAL je savršen ulazak u sezonu nastavio domaćom pobjedom nad Leipzigom (2:0) u drugom kolu Lige prvaka, ali prema pisanju najčitanijeg španjolskog lista, pri tome nije imao nikakvu pomoć hrvatske legende. Upravo suprotno, navodi Marca: “Modrić se nije mogao nositi s tempom utakmice i, iako je igrao sve do 82. minute, nedostajao je Realu jer je bio nemoćan i nevidljiv pokraj suparničkih veznjaka.

“Nevidljivi Modrić ukazao se dva puta. Jedan od tih je izlazak iz igre”

Jedine situacije u kojima je Modrić primijećen bile su u 41. minuti, kada je krenuo prema golu i pucao ljevicom. i kada ga je osam minuta prije kraja zamijenio Kroos, koji je ubrzo namjestio gol za konačan rezultat.” Marca je Modrićevu partiju protiv Leipziga ocijenila nedovoljnom jednom zvjezdicom.

Isti izvor ipak kasnije piše da je u prvom poluvremenu sudac mogao pokazati na penal nakon Schlagerovog starta na Modriću te dodaje: “Više od sat vremena Leipzig je vladao na Bernabeuu. Sredina terena prvaka Europe nije se mogla nositi s protivnicima. Tchouameni je bio korektor srednjeg reda.

“Isključio ga je Schlager i zasjenio Fede”

Premda je čuvao leđa Modriću, on je bio nemoćan u pokušajima povezivanja Realove igre. Njega i Camavingu su na sredini savladali Schlager i Haidar.” Ipak, Marca nalazi veliku pozitivu u Realovoj vezi nakon ove utakmice: “Fede Valverde je postao gazda Reala. Još jednom je bio njegov najbolji igrač.

Vodio je momčad s desne strane i sredine i donio joj pobjedu sjajnim golom. Zabio ga je ljevicom poput Messija. Real se pretvorio u Fedea i deset ostalih”, piše Marca i nastavlja u istom tonu: “Real je ovisan o Valverdeu. Vrijednost velikana ogleda se u njihovoj reakciji u teškim situacijama, a na početku ove sezone nitko se u njima ne dokazuje više od Valverdea.”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.