LUKA MODRIĆ prije dva dana je proslavio 37. rođendan. “Uvijek me pitaju koja je moja tajna, ali ne znam što bih rekao. Živim nogomet skoro 24 sata na dan, to je jako bitno”, rekao je Modrić koji je i dalje jedan od ključnih igrača Reala. 

Real danas od 14 sati dočekuje Mallorcu, a Modriću će to biti jubilarna 100. utakmica u madridskom klubu nakon 35. rođendana. “Podvig koji su ostvarili samo rijetki u velikim klubovima. U Realu su to uspjeli samo Puškaš (120 utakmica) i Buyo (160). U toj dobi je teško ostati na nivou kakav je u Realu”, piše madridska Marca.

“Modrić će ove sezone loviti Puškaša, a sljedeće napasti i Buyov rekord ako produlji ugovor. Modrić je već imao nekoliko jubileja – odigrao je 100 utakmica za reprezentaciju, 100 u Ligi prvaka, ali dostizanje 100 utakmica u Realu nakon 35. rođendana ga čini posebnim. Od 9. rujna 2020. godine, kada je proslavio 35. rođendan, Modrić je odigrao 92 posto utakmica u sezoni 20/21, 80 posto u sljedećoj i sve utakmice u ovoj sezoni. U dvije godine i dva dana je odigrao 100 utakmica.”

Uskoro produljenje ugovora?

Marca navodi i da je Modrić blizu produljenja ugovora. “Njegov učinak ne pati s godinama i blizu je trećeg jednogodišnjeg produljenja ugovora. Prije dvije godine je Martin Odegaard trebao biti njegov nasljednik u Realu, ali stvarnost je bila takva da je Modrić postao nepremostiv zid za Odegaarda koji je morao otići. Modrić je i danas nedodirljiv.”

Modrić je za Real ukupno odigrao 442 utakmice o zabio 33 gola uz 73 asistencije. Ove sezone je postigao dva sjajna gola, a ima i jednu asistenciju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.