HAJDUK je jučer potvrdio da će i sljedeće tri godine na njegovom golu stajati Lovre Kalinić. Uz video u kojem on izjavljuje svoju ljubav prema klubu, nalazi se i brojka 2025., što je u najavnom teaseru za navijače trebalo odgovarati godini do koje bi trebao ostati u klubu. Koju minutu kasnije to je i službeno potvrđeno.

Nedugo nakon potpisa novog ugovora, Kalinić je dao i prvi intervju u kojem je govorio o ostanku na Poljudu, ali i neobičnoj presici koju je održao na dan produljenja ugovora, a na kojoj su mu pitanja postavljali suigrači iz Hajduka. “Kada sam došao u Hajduk, rekao sam da kada nešto kažem, to je važnije od papira. Predsjedniku sam to i rekao. Kad mi Hajduk ponudi ugovor, da ću ići u realizaciju. Moje želje su se znale od samog početka, a zahvaljujući predsjedniku sve je riješeno”, rekao je Kalinić za Dalmatinski portal pa se osvrnuo na spomenutu presicu i pitanje koje mu je Nikola Kalinić postavio: 

“Zašto ste čekali do zadnjeg dana za potpis i jeste li imali neku drugu ponudu ili ste čekali samo Hajduk?” upitao ga je prezimenjak Nikola, a on je sada odgovorio: “Nije me iznenadio, znao sam da je taj spreman na sve. Ne znam je li on spreman vratiti se u reprezentaciju.”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.