TURSKI sportski portal Fanatik objavio je članak u kojem je pisalo da je za dovođenje Marka Livaje, hrvatskog reprezentativca i najboljeg igrača Hajduka, zainteresiran turski klub Galatasaray. Fanatik je naveo da će klub iz Istanbula iskoristiti priliku te dovesti Livaju za milijun eura.

“Meta je Marko Livaja. Galatasaray priprema prijelazni rok, a na njegovom popisu nalazi se iznenađenje. To je Marko Livaja. Livaja je u Hajduku iz Splita ostavio trag s 32 gola i sedam asistencija, a sada je došao na dnevni red Crveno-žutih”, stoji u tekstu Fanatika, koji se nastavlja:

“Kako se doznaje, 28-godišnji hrvatski napadač, koji u ugovoru ima izlaznu klauzulu od milijun eura, od svog kluba dobiva milijun eura godišnje plaće”, stoji u tekstu Fanatika koji je, kako nam je potvrdio Livajin agent Vincenzo Cavaliere, pun netočnih informacija.

Cavaliere: Marko je presretan u Splitu

“Što god stajalo u ugovoru Marka Livaje s Hajdukom, ne može se komentirati u javnosti jer je svaki ugovor tajan. To što pišu Turci jednostavno nije istina”, rekao je Cavaliere u razgovoru za Index pa dodao:

“Naravno da ima interesa za Marka, ali on je rekao što želi nakon finala Kupa. Marko je presretan u Splitu i želi osvojiti naslov prvaka. Ja osobno radim svoj posao svaki dan, ali ne mogu kontrolirati što će Turci napisati”, zaključio je Cavaliere.

Livaja i Hajduk ne žele se rastati

Livaja je u Hajduk stigao prije godinu i pol kao slobodan igrač iz grčkog AEK-a. Transfermarkt ga je tada cijenio na milijun i 800 tisuća eura, no, nakon odličnih igara za Hajduk i hrvatsku reprezentaciju, cijena mu je višestruko porasla i sad iznosi sedam i pol milijuna eura. Ugovor ga za Hajduk veže do ljeta 2024. godine.

S Hajdukom je prošle sezone osvojio Kup, srušio je klupski rekord po broju postignutih pogodaka u jednoj prvenstvenoj sezoni, a po izboru igrača i trenera proglašen je za najboljeg igrača prošle sezone u HNL-u.

Sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius rekao je nedavno da Hajduk nije htio ni započinjati razgovore sa 7-8 klubova koji su bili zainteresirani za dovođenje Livaje. Koliko je predan cilju osvajanja naslova prvaka s Hajdukom, opisao je i sam Livaja nakon osvajanja Kupa.

“Mislim da me nijedna ponuda ne može odvojiti od Hajduka. Nikada nisam gledao novac. Bitno mi je gdje se dobro osjećam. Kod kuće sam, guštam svaki dan”, rekao je Livaja nakon osvajanja Kupa protiv Rijeke.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.