MARKO LIVAJA (28) jučer je osvojio Hajdučko srce. Torcida je najboljeg igrača SuperSport HNL-a nagradila na igralištu u Vukovarskoj ulici na Torcida kupu pred oko četiri tisuće gledatelja. Livaja je prvi igrač Hajduka koji je nakon pet godina pauze osvojio ovu nagradu. Tim se povodom oglasio na Instagramu prvom objavom nakon sedam mjeseci.

Livaja: Hvala Torcidi

Objavio je dvije fotografije uz prigodnu poruku navijačima:

“Velika mi je čast i zadovoljstvo primiti trofej Hajdučko srce. Ova prestižna nagrada ima posebno značenje i ponosan sam što se taj trofej nakon velikih imena prije mene sada našao i u mojim rukama. Ovim putem od srca zahvaljujem Torcidi i svim našim navijačima na podršci. Idemo dalje s borbenim hajdučkim srcem na terenu. HŽV”

Najbolji igrač Hajduka i lige

Nagrada se od 2017. godine (tada ju je osvojio Ante Erceg) nije dodjeljivala, a sada je Torcida osjetila potrebu nagraditi Livaju, kapetana Hajduka i njegova najboljeg igrača. Livaja je prošle sezone proglašen najboljim igračem SuperSport HNL-a, a bio je i najbolji strijelac lige s 28 golova. Ukupno je za Hajduk u 40 nastupa postigao 32 gola te asistirao za njih sedam.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.