LEBRON JAMES nazvao je Bostonove navijače rasistima odgovarajući na pitanje u kojoj je NBA dvorani najteže igrati zbog pritiska s tribina. I ne bi to bilo toliko neobično, jer su navijači Celticsa poznati kao jedni od najbrutalnijih, barem za američke prilike, da James putem vlasničkog udjela u Fenway Sports Groupu nije i suvlasnik bejzbolske franšize Boston Red Soxa.

LeBron je u novoj epizodi svog talk-showa The Shop izdvojio Boston kao mjesto u kojem navijači dolaze na utakmicu s namjerom da ne dopuste protivnicima da pobijede. Kad su ga pitali zašto mrzi Boston, nije oklijevao: “Jer su jebeni rasisti, eto zašto.”

Objasnio je da mu uvrede s tribina ne smetaju, ali ih čuje, te dodao kako nije neobično da ga tamošnji navijači gađaju.

Imaju i posebne majice

“Čujem te uvrede, a ako čujem nekog u blizini, brzo ga pogledam i nastavim s utakmicom. Ionako će reći što god žele. Mogu čak i baciti nešto na tebe, jednom su me gađali pivom dok sam odlazio s terena”, rekao je četverostruki NBA prvak.

“Imaju i majice na kojima piše ‘jebeš LBJ-a’, vjerujem da su rasprodane u klupskoj trgovini”, dodao je LeBron, a s njim bi se svakako mogao složiti Draymond Green, koji je tijekom finala Golden State Warriorsa i Celticsa u Bostonu slušao skandiranje cijele dvorane koja ga je uglas vrijeđala.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.