PATRICK WIMMER je igrač Wolfsburga u koji je službeno došao 1. srpnja iz Arminije Bielefeld. U intervjuu za Kicker opisana je anegdota s treninga njemačkog prvoligaša, koji će od sljedeće sezone voditi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač. “Wimmerčiću, napravi mi uslugu, ostani naprijed i ne izvodi ovdje cirkus. Hvala”, rekao je Kovač, a prenosi njemački medij.

Wimmer se na to, navodi Kicker, nasmijao. “Mnogi ovdje još ne znaju moj nadimak Wimmsi”, dobacio je 21-godišnji napadač plaćen pet milijuna eura nakon što je za Arminiju zabio tri gola i ostvario devet asistencija. “Klub želi mnogo toga, prije svega igrati Ligu prvaka i biti pri vrhu Bundeslige, a to želim i ja, hoću osvajati trofeje”, izjavio je Wimmer.

Na njegovom dolasku u Wolfsburg radio je bivši trener Florian Kohfeldt. “Lijepo smo razgovarali, ali vjerujem da je i Niko Kovač vrlo dobar trener, koji me može mnogo toga naučiti. Već je bio u velikom klubu”, misli Austrijanac. Otkrio je kako kao dječak nije sanjao o tome da postane profesionalni nogometaš. “To se slučajno dogodilo. Nikad baš nisam gledao nogomet”, rekao je Wimmer.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.