ANGEL DI MARIA (34) uskoro će potpisati za Juventus, javlja Goalov Romeo Agresti. Di Maria je bio Juventusova najvažnija napadačka meta ovoga ljeta. Argentinac je tjednima razmišljao o ponudi Talijana, a sada je donio odluku. Do kraja tjedna bivši PSG-ov ofenzivac trebao bi sletjeti u Torino te potpisati ugovor.

Silno je potreban Juventusu

Di Maria je od 2015. igrao za PSG, a na kraju minule sezone odlučio je promijeniti sredinu. Odmah mu se javio Juventus i ponudio ugovor na dvije godine s primanjima od oko osam milijuna eura po sezoni. Međutim, Di Maria je zbog obitelji i života u Torinu dvojio treba li potpisati za Juventus. Zainteresirana je bila i Barcelona, no Juventus je bio najuporniji, toliko da je trener Massimiliano Allegri porukama i pozivima radio na završavanju cijelog posla. 

Vođa napada

Juventusu je silno potreban ofenzivac i u klubu ne skrivaju da je Di Maria trenutno najvažnija meta. Di Maria je u karijeri igrao za Rosario Central, Benficu, Real Madrid, Manchester United i PSG, a za Argentinu je odigrao 122 utakmice i zabio 25 golova. Di Maria bi trebao postati vođa Juventusovog napada uz mlade Dušana Vlahovića i Federica Chiesu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.