NIKOLA JOKIĆ, dvostruki MVP NBA lige, nedavno je produžio ugovor s Denver Nuggetsima i to za iznos kakav košarka ne pamti. Petogodišnje produženje s Denverom vrijedno je 270 milijuna američkih dolara, a skromni Jokić potpisao ga je u potkošulji.

Potvrđeno je to fotografijom koju je objavio njegov agent Miško Ražnatović koji je sad ponovno na Instagramu objavio Jokićevu fotku, ovu u potpunosti drugačiju, ali i na njoj u oči upada što tada petogodišnji dječak nosi. Na sebi ima majicu na kojoj je logo Nuggetsa.

“Kratka priča o sudbini. Ovo je Nikola Jokić, dvostruki MVP NBA lige u dobi od otprilike pet godina u rodnom gradu Somboru u Srbiji. Godine 2000., kad je ova fotografija snimljena, on nosi majicu na kojima piše Nuggets, ne jer je volio košarku ili znao za Nuggetse, nego zato što ju je dobio na poklon”, piše Ražnatović pa nastavio:

“Šanse da dijete iz malog srpskog grada na sebi ima majicu manje poznatog tima 2000. bile su minimalne (osim ako ne govorimo o slavnim klubovima kao što su Lakersi ili Bullsi), kao i to da uopće zna za taj klub, a šanse da to dijete izraste u košarkaša i vrhunac, s dvije MVP titule i potpisom povijesnog ugovora, doživi s klubom čiju je majicu nosio kao dijete su ravne nuli.”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.